Thursday, 28 February 2013

ET0004 –Event Finance Management


Dear students get fully solved assignments
call us at :- 08263069601 
            or
mail us at  help.mbaassignments@gmail.com


Master of Business Administration- MBA Semester 3
ET0004 –Event Finance Management- 4 Credits
(Book ID:)
Assignment Set -1 (60 marks)

Note: Assignment Set -1 must be written within 6-8 pages. Answer all questions.

Q1.Explain about period costs and product costs.
Answer : In addition to the distinction between manufacturing and non-manufacturing costs, there are other ways to look at costs. Costs can also be classified as either product cost or period cost. To understand the difference between product costs and period costs, we must first refresh our understanding of the matching principle from financial accounting. Generally costs are recognized as expenses on the income statement in the period


Q2.How is break-even analysis important in the event management industry? Analyse its applications.
Answer :  Breakeven point analysis is a very important tool, especially if you are preparing a business plan, to figure out the volume of sales your arts and crafts business needs to make in order to cover both your variable and fixed costs. At breakeven point, your arts and crafts business has made or lost no money.
Important info for you the

Q3.What are cost centres? How are they important? Elaborate.

Answer : For any business it is important to have an understanding of how much it costs to run various parts of the company, for example a department or a machine in that department. Without this specific knowledge the business might find itself subsidising loss making departments or machines without knowing it. In other words the loss made by a particular cost unit is compensated for by the profits of other units.



Q4.Discuss the sources of financial assistance for event management companies.

Answer : The financial costs associated with cancer are often overwhelming. Even having health insurance doesn’t guarantee you’ll be able to afford treatment. it’s best to start researching your options before a financial crisis develops. This fact sheet lists various sources of financial assistance available to people with


Q5.How important is pricing strategy to a company’s survival? Discuss.

Answer : Survival
Firms rely on price to cover the costs of production, pay expenses, and provide the profit incentive necessary to continue to operate the business. These factors help an organization survive. Most managers pursue strategies that enable their organizations to continue in operation for the long term. Thus, survival is


Q6.Explain the term ‘cash flow management’. Also, outline the different categories of cash flow statement.
Answer :  In financial accounting, a cash flow statement, also known as statement of cash flows,[1] is a financial statement that shows how changes in balance sheet accounts and income affect cash and cash equivalents, and breaks the analysis down to operating, investing, and financing activities. Essentially, the cash flow 

ET0003 – Event marketing and management


Dear students get fully solved assignments
call us at :- 08263069601 
            or
mail us at  help.mbaassignments@gmail.com


Master of Business Administration- MBA Semester 3
ET0003 – Event marketing and management -4 Credits
(Book ID: B1570)
Assignment (60 marks)
Note: Assignment Set -1 must be written within 6-8 pages. Answer all questions.


Q1.What is event management? Explain the various steps in the event management process.  10 marks(350-400 words)

Answer : To many of you event management may seem a complicated set of activities that is hard to understand and even harder to implement. Yes, it is a science and one should be a multi-professional to be proudly called an event manager
·         Step 1 Event Concept
Event management process starts with

Q2. Explain consumer insight. Discuss the role of consumer insight in event marketing. 10 marks(350-400 words)

Answer : Customer experience management (CXM) is not a new concept, but in the B2B world it is one that is often misunderstood. Too often it is seen as something for the customer service department to worry about, while marketers get on with the more complex task of brand management. If the management of that customer experience is a vital element of brand then it must form a core part of a


Q3.Mention the different kinds of events that can be used for sales promotion.10 marks(350-400 words)
Answer : Effective sales promotion tools are tailored to presentations at events or trade shows, door-to-door sales, retail sales, direct mail advertising, telemarketing or Internet-based marketing. Sales promotion tools increase sales, introduce a new product to the market or meet competition challenges. Whatever tools you use,



Q4.What is the significance of effective communication and quality in the development of brand image?   10 marks(350-400 words)

Answer : How is a Brand Image Developed?

A brand image is developed through an effective branding strategy, which, as already stated, should constitute an integral part of any business plan.
A successful branding strategy should both anticipate and shape consumers’ needs and desires. Knowing your consumer is


Q5.How has the marketing strategy of an event changed over the years, especially in the light of the development of new technologies?                10 marks(350-400 words)

Answer :  Marketing has changed radically since it was first introduced at the beginning of the twentieth century. The latest innovation, interactive marketing, has sparked an electronic (e) revolution that includes e-products, e-


Q6.Write short notes on:

a) A. creative brief
Answer : In advertising, a creative brief is the outlined instructions for work to be done by the agency's creative team. It will usually include any research needed as well as a basic schedule and deadlines for each part of the creative process. The purpose of the brief is to give the copywriters and graphic artists the




b) B. sponsorship            5 + 5 = 10 Marks(200 - 250 words each)

Answer : To sponsor something is to support an event, activity, person, or organization financially or through the provision of products or services. A sponsor is the individual or group that provides the support, similar to a benefactor.

Sponsorship[1] is a cash and/or in-

Dear students get fully solved assignments
call us at :- 08263069601 
            or
mail us at  help.mbaassignments@gmail.com

ET0002 – Corporate Event Project Management


Dear students get fully solved assignments
call us at :- 08263069601 
            or
mail us at  help.mbaassignments@gmail.com


Master of Business Administration- MBA Semester 3
ET0002 – Corporate Event Project Management -4 Credits
(Book ID: B1569)
Assignment (60 marks)
Note: Assignment Set -1 must be written within 6-8 pages. Answer all questions.

Q1.What are the main components of a corporate event that an event manager has to take care of?               10 marks(350-400 words)
Answer : What is Event Management ?
Event management is basically planning and organizing the occasions (called events) in unique manner. These events generally categorize as personal events, social events and corporate events. Personal events may include wedding,

Q2.Analyse the value of post-event evaluation as a critical part of total event management process.                  10 marks(350-400 words)
Answer :  Evaluating Event Success
The event is over and the guests have gone home. While you may be eager to put your planning documents and files away

Q3.Discuss the various phases in managing an event in the context of project management.10 marks(350-400 words)
Answer :  What is Project Management?
Managing projects is not the same as managing ongoing operations. This work that is unique and temporary requires different management disciplines.
Project management is both an art and a science. The science of project management – goal setting, project planning, execution and

Q4.What is ‘programme management’? Discuss its implementation in event management.
               10 marks(350-400 words)
Answer : Program management or programme management is the process of managing several related projects, often with the intention of improving an organization's performance. In practice and in its aims it is often closely related to systems engineering and industrial engineering.
The Program Manager has


Q5.How is a budget constructed? Elaborate.                                         10 marks(350-400 words)
Answer : What is Budget?
The Annual Financial Statement or the Statement of the Estimated Receipts and Expenditure of the Government of India in respect of each financial year is popularly known as the Budget.
The budget begins as a bill that the Governor submits on the 4th Wednesday in January (or five weeks later if at the start of a new


Q6.Write short notes on:
a) Target audience
Answer : In marketing and advertising, a target audience, is a specific group of people within the target market at which a product or the marketing message of a product is aimed at. (Kilter 2000)... For example, if a

b) Timelines and scheduling                                                  5 + 5 = 10 Marks(200 - 250 words each)

Answer : A timeline is a way of displaying a list of events in chronological order, sometimes described as a project

Dear students get fully solved assignments
call us at :- 08263069601 
            or
mail us at  help.mbaassignments@gmail.com

ET0001 –Human resource Management for Events


Dear students get fully solved assignments
call us at :- 08263069601 
            or
mail us at  help.mbaassignments@gmail.com


Master of Business Administration- MBA Semester 3
ET0001 –Human resource Management for Events - 4 Credits
(Book ID:B1571)
Assignment Set -1 (60 marks)

Note: Assignment Set -1 must be written within 6-8 pages. Answer all questions.

Q1.What are the key functions of Human Resource Management  ?   10 marks(350-400 words)
Answer : The human resources department handles many necessary functions of your business. It is instrumental in providing labour law compliance, record keeping, hiring and training, compensation, relational assistance and help with handling specific performance issues. These functions are critical because without those functions being completed

Q2.What is the importance of performance appraisal in an event management company ?10 marks(350-400 words)

Answer : Performance appraisals, a very important function of the human resources department for any organization, are conducted to gauge the net worth of all its employees. Appraisal methods benefit the organization immensely. The aim of appraisals is to improve the present performance of the employees and draw on



Q3.Describe the various liabilities that must be borne by employers and event management establishments towards their volunteers and permanent crew .  10 marks(350-400 words)

Answer : There has been a significant change in the procedures which an employee is required to follow prior to making a claim to an industrial tribunal in respect of many of the rights discussed in Rights of Employees. The statutory grievance procedures will no longer apply (save in very limited circumstances) but a new Labour Relations Agency Code of Practice on Disciplinary and Grievance Procedures will apply in most cases.  Further details on this are set out in section 5 of these notes. Failure to follow the Code of



Q4.Explain the process of vendor negotiation.                                         10 marks(350-400 words)
Answer : There are 3 types of Markets

·         Buyers
·         Sellers
·         Balanced
The type of market you are operating in will have a significant impact on how you will negotiate as a buyer.
Know your Competition



Q5.What are factors that affect the organization culture?             10 marks(350-400 words)
Answer : Culture represents the beliefs, ideologies, policies, practices of an organization. It gives the employees a sense of direction and also controls the way they behave with each other. The work culture brings all the employees on a common platform and unites them at the workplace.



Q6.Explain the process of booking of venues and artists for an event.  10 marks(350-400 words)
Answer : Step number one in booking a gig is booking the venue for the show. Whether you're a musician booking your own shows or a budding music promoter booking their first gig, learn more about the right approach to making a club booking for your show.

Note that this

Dear students get fully solved assignments
call us at :- 08263069601 
            or
mail us at  help.mbaassignments@gmail.com

QM0013 - Quality Management Tools


Dear students get fully solved assignments
call us at :- 08263069601 
            or
mail us at  help.mbaassignments@gmail.com


Master of Business Administration - MBA Semester 3
QM0013 - Quality Management Tools
(4 credits)
(Book ID: B1243)
ASSIGNMENT- Set 1
Marks 60

 Note: Each Question carries 10 marks. Answer all the questions.

 1. Define ‘Voice of Customer’? How do you capture ‘voice of customer’?

Answer : Voice of the Customer:

VOC is a term used in business and Information Technology to describe the in-depth process of capturing a customer's expectations, preferences and aversions. It is a market research technique that produces a detailed set of customer wants and needs, organized into a hierarchical structure, and then prioritized in terms of relative importance and satisfaction with current alternatives. VOC is conducted at the start of any new product,


2. Describe the various methods for gathering information.

Answer : 1.DIRECT PERSONAL OBSERVATION
In direct personal observation the researcher is the observer. Researcher records what the participants are watching and doing. However, in social research direct personal observation plays a vital role. That is, the researcher is watching what is happening, or may rely on the reported observations of others.



3. Define “Quality Function Deployment (QFD)”? What are the features of QFD?

Answer : QFD focuses on customer expectations or requirements, often referred as the voice of the customer. It is process to translate customer expectations, in terms of specific requirements, into directions and actions in engineering or technical characteristics that can be deployed through major production activities of:
·         Product planning
·         Part development
·         Process Planning


4. Write a brief note on the following:

a. Robust design

Answer : What is Robust Design?
In today’s automotive industry where simulation and virtual prototyping are increasingly used to reduce time to market, the design process has changed considerably since Taguchi invented the quality planning concept


b. Affinity diagram

Answer : A common tool in process improvement is the Affinity Diagram. It’s a simple exercise that encourages low-risk participation and it is effective in documenting most of the relevant issues with a


c. Tree diagram

Answer : The Tree Diagram is an analysis tool for breaking down a broad or top-level goal of a team into many levels of increasingly detailed and specific actions that need to be done in order to achieve the stated goal. As its name implies, the tree diagram consists of branches that specify the actions required at each level of detail. These branches further branch out into smaller branches that break down these


5. Write brief note on “Quality loss function”
Answer : The quality loss function is based on the work of electrical engineer, GenichiTaguchi. This view disagrees with the traditional (goalpost) view. The quality loss function recognizes that products falling between specific limits are not all equal. The four following statements summarize Taguchi’s philosophy.1. We cannot reduce cost without affecting quality.2. We can improve quality without increasing cost.3. We



6. What is FMEA? Write a brief note on Risk Priority Number.

Answer : FTA and FMEA are means of identifying or investigating potential failure modes and related causes. They can be
·         Applied in the early concept selection and design phase and then progressively refined and updated as the design evolves.
·         Helpful in

Master of Business Administration - MBA Semester 3
QM0013 - Quality Management Tools
(4 credits)
(Book ID: B1243)
ASSIGNMENT- Set 2
Marks 60
Note: Each Question carries 10 marks

1. What is Quality Management System? What are its benefits?
Answer  : Quality Management Systems
Quality Management System is defined as “A set of corresponding activities to direct and control an organisation in order to improve the value and efficiency of its performance.”
An organisation can have various



2. Define the term ‘reliability’. What is its relevance in Quality?

Answer : Reliability
is the probability that a plant or component will not fail to perform within specified limits in a given time while working in a stated environment. For the case of mechanical systems the following definition can be used to definer liability
Mechanical Reliability is the



3. When do you use Quality Control Charts? What are the types of Control charts?

Answer : One of the most important actions that can help maintain the quality of any good or service is to collect relevant data consistently over time, plot it, and examine the plots carefully. All statistical process control charts plot data (or a statistic calculated from data) versus time, with control limits designed to alert the analyst to events beyond normal sampling variability.STATGRAPHICS



4. What is a process? Explain the concept of process mapping with an example.

Answer : A process is a collection of interrelated work tasks initiated in response to an event that achieves a specific result for the customer of the process. Adding more specific detail to that general definition:
•that achieves a specific result:
·         must deliver a specific

5. Write brief note on Business Process Re-engineering.

Answer : Purpose of this module:
 1.Gain an understanding of what is meant by "business process".2.Understand and contrast continuous process improvement and business process reengineering (BPR).If you have ever waited in line at the grocery store, you can appreciate the need for process improvement. In this case, the "process" is called the check-out process, and the purpose of the process is to pay for and bag your groceries. The process begins



6. (a) What is meant by “business excellence”?

Answer : : In general, business excellence models have been developed by national bodies as a basis for award programs. For most of these bodies, the awards themselves are secondary in importance to the widespread adoption




(b) Describe Baldrige performance excellence
model.
Answer : Baldrige applicants know that the journey is not about receiving a North Carolina Performance Excellence or Presidential Award, although that’s a nice goal. It’s about getting expert feedback on where they are and


Dear students get fully solved assignments
call us at :- 08263069601 
            or
mail us at  help.mbaassignments@gmail.com

QM0012 - Statistical Process Control & Process Capability




Dear students get fully solved assignments
call us at :- 08263069601 
            or
mail us at  help.mbaassignments@gmail.com


Master of Business Administration - MBA Semester 3

QM0012 - Statistical Process Control & Process Capability
(4 credits)
(Book ID: B1242)

ASSIGNMENT- Set 1
Marks 60

 Note: Each main Question carries 10 marks. Answer all the questions.

Q 1. Mention the seven basic Quality control tools. Describe briefly the Cause and Effect
Diagram.
Answer : The Seven Basic QC (Quality Control) Tools are a given set of graphical techniques identified as being helpful in troubleshooting issues related to quality[1]. These seven are called basic because they can be used easily by anyone to solve the vast majority of quality-related issues. Many quality professional believe these were originated by Dr. Ishikawa, a world renowned quality professional.  But, he would tell you that he was inspired



Q2. Explain the following with examples:

a. Pareto chart
Answer : Also called: Pareto diagram, Pareto analysis
Variations: weighted Pareto chart,



Q3. (a) What are the causes of variation in a process?

Answer : Accuracy means getting a result that is close to the real answer. Precision means getting similar result every time you try. Think



(b) Differentiate between ‘accuracy’ and  ‘precision’?

Answer : Accuracy is defined as, "The ability of a measurement to match the actual value of the quantity being measured". If in reality it is 34.0 F outside and a temperature sensor reads 34.0 F, then than sensor is accurate.

Precision is defined as, "(1) The ability of a measurement to be consistently reproduced" and "(2) The number of significant digits to which a value has been reliably measured". If on several tests the temperature sensor matches the


4. What is Normal distribution? What are the properties of Normal distribution?

Answer : : The Normal Distribution(Bell Curve)In many natural processes, random variation conforms to a particular probability distribution known as the normal distribution, which is the most commonly observed probability


Q5. What is a Control chart? Describe the structure and construction of control chart.

 

Answer : Introduction

In this section, you will learn about constructing Time-between charts and interpreting the findings.  We focus on constructing a control chart for your diet and exercise patterns, though other applications are also possible and you will see examples of application of control charts to family drug court data or asthma care at end of this section.  An important application of Time-between charts is time to dissatisfied customer,

 

 



Q 6. Using data relating to 5 samples of 4 items each, calculate the control limits. Use X-bar & R
chart.

Samples X1 X2 X3 X4 X5

Items 1 47 32 44 35 20 2 19 37 31 25 34 3 29 11 16 11 444 28 29 42 59 38




Master of Business Administration - MBA Semester 3
QM0012 - Statistical Process Control & Process Capability
(4 credits)
(Book ID: B1242)
ASSIGNMENT- Set 2
Marks 60



Note: Each main Question carries 10 marks. Answer all the questions.

Q 1. Describe briefly the Cause and Effect Diagram with example.
Answer : When you have a serious problem, it's important to explore all of the things that could cause it, before you start to think about a solution.
That way you can solve the problem completely, first time round, rather than just addressing part of it and having the problem run on and on





2. (a) What is the meaning of a ‘process’? Explain with an example.

 (b) Write a brief note on SIPOC.
Answer : A SIPOC diagram is a type of process map typically used in Lean Six Sigma projects to identify the primary elements of a process. It provides a macro view that brings together Suppliers, Inputs, Process, Outputs, and Customers. This article provides a simple and effective method for building a SIPOC with your team.
·         Preparation. Gather all of your supplies and make sure you have ample space for the team to work. Hang your paper on the wall

 Q3. Differentiate between process capability and process stability. Mention some of the major
uses of process capability analysis.
Answer : Nothing and everything. Though they are not directly linked, statistician and SPC expert Steven Watches cautions that without evidence of process stability, capability data is useless.
Process Stability and Process Capability are both extremely important aspects of any manufacturing process. Often the concepts

 Q4. What is meant by acceptance sampling? Explain the various quality indices for acceptance
sampling plan.
Answer : Advantages of sampling
1. The items which are subjected to destructive test must be inspected by sampling inspection only.2. The cost and time required for sampling inspection is quite less as compared to 100%inspection.3. Problem of inspection fatigue which occurs in 100% inspection is eliminated.4. Smaller inspection staff is necessary.


 5. (a) Define process capability index.

Answer :In the Six Sigma quality methodology, process performance is reported to the organization as a sigma level. The higher the sigma level, the better the process is performing.
Another way to report process capability and process performance is through the statistical measurements of CpCapPp, and Pap. This article will present definitions, interpretations and calculations for Cap and Pap though


 (b) Differentiate between Cp and Cpk index.

Answer : Differences Between Cap and Pap
Cap is for short term, Pap is for long term.” Sun deep Singh

Pap produces an index number (like 1.33) for the process variation. Cap references the variation to your specification limits. If you just want to know how much variation the process exhibits, a Pap measurement is fine. If you



 6. The following numbers indicates the number of defectives in 20 samples containing 2000
items:

356, 402, 216, 264, 425, 430, 216, 341, 225, 322, 280, 306, 337, 305, 126, 409, 280, 389,
326, 193
Calculate the values for central line and control limits for P chart and construct the control
chart.

 Answer :
Dear students get fully solved assignments
call us at :- 08263069601 
            or
mail us at  help.mbaassignments@gmail.com

QM0011 - Principles and Philosophies of Quality Management


Dear students get fully solved assignments
call us at :- 08263069601 
            or
mail us at  help.mbaassignments@gmail.com


Master of Business Administration - MBA Semester 3
QM0011 - Principles and Philosophies of Quality Management
(4 credits)
(Book ID: B1241)
ASSIGNMENT- Set 1
Marks 60

Note: Each Question carries 10 marks. Answer all the questions.

Q1. Define the term “quality”. Write a note on evolution of Quality.

Answer : In order thoroughly to examine costs and benefits of schemes aimed at differentiating products and processes on the basis of quality criteria, it is important to define the concept of "quality". Following the definition developed by Grunert and used by Burrell at al. in their report to the EC,7 there are two different approaches to food quality. The holistic approach refers to quality as inclusive of all the desirable characteristics that a product is perceived to have. On the contrary, the excellence approach defines quality only by examining specific characteristics that make a product of better quality or to follow higher


Q2. (a) Describe “14 points” of Quality management given by Dr. Edwards Deming.
Answer : Dr. Edwards Deming emphasized that the key to quality improvement was in the hands of management. Dr. Deming demonstrated that most problems are the result of the system and not of employees. Deming used statistical quality control techniques to identify special and common cause conditions, in which common cause was the result of systematic variability, while special cause was erratic and unpredictable. Deming described the seven deadly diseases of the workplace and fourteen points for management.

(b) Explain Seven Deadly Diseases in an organisation as per Deming.

Answer : William Edwards Deming (October 14, 1900 – December 20, 1993) was an American statistician, professor, author, lecturer and consultant. He is perhaps best known for the "Plan-Do-Check-Act" cycle popularly named after him. In Japan, from 1950 onwards, he taught top management how to improve design (and thus service), product quality, testing, and sales (the last through global markets)[1] through various methods, including the application of statistical methods.

Q3. Write a note on the following:

 (a) Control charts and
Answer : Control charts, also known as Stewart charts or process-behaviour charts, in statistical process control are tools used to determine if a manufacturing or business process is in a state of statistical control.
Chart details


 (b) Cause and effect diagram

Answer : Discover underlying causes

The Cause & Effect (CE) diagram,




Q4. Describe the Philip Crosby’s “four absolutes of Quality”

Answer : Quality Guru Philip Crosby has developed 14 steps for an organization to follow in building an effective quality program:

1. Management is committed to quality – and this is clear to all: Clarify where management stands on quality. It is necessary to




Q5. What is meant by Quality Circle? What are the significant characteristics and features of Quality circle?
Answer : A quality circle is a volunteer group composed of workers (or even students), usually under the leadership of their supervisor (or an elected team leader), who are trained to identify, analyze and solve work-related problems





6. Describe the contribution of Genichi Taguchi towards Quality management.

Answer : Gnocchi Taguchi was an engineer and statistician.From the 1950s onwards, Taguchi developed a methodology for applying statistics to improve the quality of manufactured goods. Taguchi methods have been controversial among some conventional Western statisticians,but others have accepted many of the concepts introduced by him as valid extensions to the body of knowledge.



Master of Business Administration - MBA Semester 3
QM0011 - Principles and Philosophies of Quality Management
(4 credits)
(Book ID: B1241)
ASSIGNMENT- Set 2
Marks 60
Note: Each Question carries 10 marks

1. Describe the concept of “poka-yoke”.

Answer : Poke-yoke [poke joke] is a Japanese term that means "fail-sating" or "mistake-proofing". The concept was formalised, and the term adopted, by Shigeo Shingo as part of the Toyota Production System. Poke-yoke (Pooh



Q2. Describe the eight pillars of Total Productive Maintenance.
Answer : Total Productive Maintenance              
 A set of techniques originally pioneered by Mr. DENSO in the Toyota Group in Japan. TPM is to "Optimize the effectiveness of manufacturing equipment and tooling"

TPM is based on eight Pillars, they are:
1.            Focused Equipment &


Q3. Explain briefly the ‘5S’ principles.

Answer : 5S Principles
“5S in Plain English”

The Endless Mess Cycle
We decided not to bother you with the Japanese terms. Do we detect a sigh of relief? After all there are plenty of good old fashioned English words we can use to get the job done. Forcing you to learn a bunch of new Japanese ones, is




Q4. What is meant by PDCA Cycle? Explain its importance.

Answer : : From problem-faced to problem-solved

The PDCA Cycle is a checklist of the four stages which you must go through to get from `problem-faced' to `problem solved'. The four





Q5. What is meant by “Design of experiments”? What are the salient features of Design of  experiments?
Answer : What is Experimental Design?

In experimentation we attempt to monitor the effects of certain inputs or material on the subject matter, of interest. The inputs could be different hedgerow leguminous plants planted under identical conditions, while the effects to be



Q6. What is meant by Six Sigma? What are the steps in implementing Six Sigma?

Answer : Six Sigma at many organizations simply means a measure of quality that strives for near perfection. Six Sigma is a disciplined, data-driven approach and methodology for eliminating defects (driving toward six standard deviations between the mean and the nearest specification limit) in any process – from manufacturing to transactional and from product to service.
The statistical representation of Six

Dear students get fully solved assignments
call us at :- 08263069601 
            or
mail us at  help.mbaassignments@gmail.com